Η SYMETAL #𝗴𝗼𝗽𝗮𝗳𝗿𝗲𝗲 𝗦𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗿 & 𝗔𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘀𝘁 της 𝗖𝗶𝗴𝗮𝗿𝗲𝘁 𝗖𝘆𝗰𝗹𝗲

Με στρατηγική και δράσεις προσανατολισμένες στη βιώσιμη ανάπτυξη και την πράσινη οικονομία, η εταιρία 𝗦𝗬𝗠𝗘𝗧𝗔𝗟 𝗦.𝗔. εντάσσεται στο δυναμικό των επιχειρήσεων που υποστηρίζουν ενεργά το πρόγραμμα #𝗴𝗼𝗽𝗮𝗳𝗿𝗲𝗲 που υλοποιεί η ΑΜΚΕ 𝗖𝗶𝗴𝗮𝗿𝗲𝘁 𝗖𝘆𝗰𝗹𝗲 για τη συλλογή και ανακύκλωση των αποτσίγαρων.
Η τοποθέτηση των ειδικών κάδων συλλογής των αποτσίγαρων πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στα Οινόφυτα και στη Μάνδρα, προκειμένου τα αποτσίγαρα να συλλέγονται και να προωθούνται προς ανακύκλωση.
Η Symetal πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά με δράσεις που ξεκινούν από το ανθρώπινο δυναμικό της και ολοκληρώνονται με ένα έργο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο στο οποίο ανήκει και δραστηριοποιείται.
«Η συμμετοχή και της Symetal ως ενός νέου εταίρου στο πρόγραμμά μας, μας γεμίζει αισιοδοξία, καθώς αποδεικνύεται καθημερινά πως εταιρίες με σημαντικό αποτύπωμα στην ελληνική οικονομία και με κοινωνική ευαισθησία προσθέτουν τη δική τους συνεισφορά σε ένα έργο με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος», αναφέρει ο Διευθυντής της 𝗖𝗶𝗴𝗮𝗿𝗲𝘁 𝗖𝘆𝗰𝗹𝗲, Γιώργος Σακελλαρίου.