“ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ – ΚαθαριΖΟΥΜΕ και ΦροντίΖΟΥΜΕ το Ποικίλο”

Με το σύνθημα “ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ – ΚαθαριΖΟΥΜΕ και ΦροντίΖΟΥΜΕ το Ποικίλο”, μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο Άλσος Αγίου Δημητρίου στο Δήμο Πετρούπολης το Σάββατο 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Σε μια σύμπραξη με την ΑΜΚΕ Cigaret Cycle ο Δήμος Πετρούπολης τοποθέτησε τους πρώτους ειδικούς κάδους συλλογής αποτσίγαρων με στόχο την ανακύκλωση τους.
Πολίτες του Δήμου Πετρούπολης προχώρησαν σε καθαρισμό του Άλσους από τα αποτσίγαρα, ενώ ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Φώτης Χριστόπουλος, απηύθυνε μήνυμα σε όσους βρέθηκαν στην περιοχή να αγκαλιάσουν το πρόγραμμα, να το εφαρμόσουν και να το διαδώσουν στους συνδημότες τους, ώστε ο Δήμος Πετρούπολης να υλοποιήσει με επιτυχία το καινοτόμο πρόγραμμα #gopafree για την ανακύκλωση των αποτσίγαρων και την προστασία του Περιβάλλοντος.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Διευθυντής και Συνιδρυτής της Cigaret Cycle Γιώργος Σακελλαρίου, που αναφέρθηκε με ικανοποίηση στην πρωτοβουλία του Δήμου Πετρούπολης να ενταχθεί στο πρόγραμμα ανακύκλωσης ως ο πρώτος αστικός Δήμος στην δυτική Αθήνα.