#gopafree και στους Θρακομακεδόνες!

1 Νοεμβρίου 2020

▪️Ο μήνας μας ξεκίνησε… με ορμή! Σήμερα, Κυριακή, μαζί με τον Σύλλογο Εθελοντών Αχαρνών – Θρακομακεδόνων πραγματοποιήσαμε μια δράση καθαρισμού αποτσίγαρων στην Πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες. Τη βοήθειά τους προσέφεραν με όρεξη και ενθουσιασμό μέλη από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Θρακομακεδόνων, τον Αθλητικό Όμιλο «Δίας» Αχαρνών και τον Σύλλογο «Μέριμνα» Θρακομακεδόνων.
▪️Στην περιοχή τοποθετήθηκε, με την ευγενική χορηγία του Συλλόγου Εθελοντών, ο πρώτος κάδος ανακύκλωσης αποτσίγαρων της ΑΜΚΕ Cigaret Cycle, με τον εμπνευστή και συνιδρυτή της, Γιώργο Σακελλαρίου, να ενημερώνει τους παρευρισκόμενους για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον από την αλόγιστη ρίψη αποτσίγαρων. Παράλληλα, μοιράστηκαν τα ατομικά τσιγαροδοχεία μας, με τους κατοίκους να υποδέχονται με θέρμη την προσπάθειά μας.
▪️Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των κοινωνικών φορέων της περιοχής που συμμετείχαν στη δράση και είναι οι: Νίκος Σιδηρόπουλος-Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αχαρνών – Θρακομακεδόνων, Χριστίνα Κατσανδρή-Αντιδήμαρχος Παιδείας Αχαρνών – Θρακομακεδόνων, Αγγελική Ζαχαριάδου-Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗΦΑ), Δημήτρης Κωφός-Αντιδήμαρχος Θρακομακεδόνων, Γιώργος Κοτσιανάς-Πρόεδρος Κοινότητας Θρακομακεδόνων.
▪️Μεγάλη τιμή για εμάς αποτέλεσε η παρουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Νίκου Τσιαντάκη, ο οποίος στο εξής θα είναι ένας ακόμη πρεσβευτής του μηνύματος μας.