Διέδωσε την προσπάθεια μας, στους φίλους σου και το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Ενημέρωσε για τους κινδύνους, που προέρχονται από τα αποτσίγαρα.

Πρόβαλε τους σκοπούς μας και την ιστοσελίδα μας.

Ακολούθησε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γίνετε αρωγοί και συνοδοιπόροι στο έργο μας.

Συμμετέχοντας σε μια από τις προγραμματισμένες δράσεις και έλα σε επαφή, με όλους εμάς που έχουμε τις ίδιες ευαισθησίες και ανησυχίες με σένα.

Παρακολουθώντας μία από τις εκδηλώσεις μας κοντά στον τόπο κατοικία σου.

Ενημερώσου, Σύμπραξε, Βοήθησε στην ανακύκλωση αποτσίγαρων, το θανάσιμο κίνδυνο που απειλεί τον πλανήτη μας.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, οποιαδήποτε προσφορά έχει μεγάλη και μοναδική αξία. Δεν έχει σημασία το μέγεθος, σημασία έχει η στήριξη.

Γίνε χορηγός προσφέροντας ειδικούς κάδους συλλογής αποτσίγαρων που τοποθετούμε σε διάφορα δημόσια σημεία (π.χ. δημόσιους χώρους αναψυχής, στρατόπεδα, αρχαιολογικούς χώρους, πανεπιστήμια, δημόσιες υπηρεσίες, παραλίες, κ.λπ.) για την συλλογή των αποτσίγαρων, ώστε να μην ρυπαίνουν και μολύνουν την θάλασσα, τον υδροφόρο ορίζοντα και την τροφική αλυσίδα.      

Μέσω της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μπορείς να γίνεις χορηγός, σε μία από τις πολλές προγραμματισμένες δράσεις μας, με απτά αποτελέσματα για το περιβάλλον και τον οργανισμό σου.

Στήριξε μας, έχουμε ανάγκη από την βοήθεια σου.

Αγόρασε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για σένα ή πρόσφερε το σε κάποιο φίλο/η σου και βοήθησε στη διάδοση του σκοπού μας.

Δες κάποιες από τις εργασίες και ειδικότητες, αμειβόμενες πλήρους εργασίας, ή μερικής απασχόλησης, ή εθελοντικές, που έχουμε ανάγκη.

Χρησιμοποίησε τις δεξιότητες σου, για ένα καλό σκοπό, για εσένα και τους συνανθρώπους σου.