Δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο, όμως μπορώ να αλλάξω τον κόσμο μας, κάνοντας ουσιαστικές δράσεις και παρεμβάσεις. 

Οι μεγάλες αλλαγές γίνονται με μικρές, απλές, καθημερινές πράξεις, που βελτιώνουν την ζωή μας και δημιουργούν προϋποθέσεις και ελπίδα, για ένα καλύτερο μέλλον.  

Συνειδητοποίηση, συνείδηση, σύμπραξη

Σας ευχαριστήσουμε για την ευαισθησία, τις κοινές ανησυχίες, την αγάπη και την εμπιστοσύνη, που μας περιβάλλατε, από την πρώτη κιόλας ημέρα, κάτι πολύ σημαντικό για όλους μας, ώστε να συνεχίσουμε. 

Με ένα μόνον ευρώ, ανακυκλώνουμε 40 γόπες, σώζουμε 280 λίτρα νερού από ρύπανση, διαθέτουμε 0,25 ευρώ για την αγορά γυαλιών και ακουστικών, σε συνανθρώπους μας με προβλήματα όρασης και ακοής, με σκοπό την ανάκτηση των αισθήσεων και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Βοήθησε στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, του κοινού σπιτιού μας, ενισχύοντας τις δράσεις για το περιβάλλον, με μόνο με 12 ευρώ.

Συμμετέχοντας σε μια από τις προγραμματισμένες δράσεις και έλα σε επαφή, με όλους εμάς που έχουμε τις ίδιες ευαισθησίες και ανησυχίες με σένα.

Παρακολουθώντας, μία από τις εκδηλώσεις μας κοντά στον τόπο κατοικία σου.

Ενημερώσου, Σύμπραξε, Βοήθησε στην ανακύκλωση αποτσίγαρων, το θανάσιμο κίνδυνο που απειλεί τον πλανήτη μας.

Αγόρασε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για σένα ή πρόσφερε το σε κάποιο φίλο/η σου και βοήθησε στη διάδοση του σκοπού μας.

Ενημερώσου που πάνε τα έσοδα μας, από δωρεές και πωλήσεις.  

 

 

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, οποιαδήποτε προσφορά έχει μεγάλη και μοναδική αξία. Δεν έχει σημασία το μέγεθος, σημασία έχει η στήριξη.

Γίνε χορηγός στις καθημερινές ανάγκες λειτουργίας μας, όπως μισθοί του προσωπικού μας (φροντιστών αποκομιδής κάδων, τεχνικών, οδηγών), αγορά των ειδικών κάδων που τοποθετούμε σε διάφορα σημεία (φανάρια, κολώνες ΔΕΗ, χώρους μαζικής εστίασης, αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς Μ.Μ.Μ, στρατόπεδα, αρχαιολογικούς χώρους, πανεπιστήμια, δημόσιες υπηρεσίες, παραλίες, κ.λπ. ) για την συλλογή των αποτσίγαρων, ώστε να μην ρυπαίνουν και μολύνουν θάλασσες, υδροφόρους ορίζοντες και την τροφική αλυσίδα.      

Μέσω της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μπορείς να γίνεις χορηγός, σε μία από τις πολλές προγραμματισμένες δράσεις μας, με απτά αποτελέσματα για το περιβάλλον και τον οργανισμό σου.

Στήριξε μας, έχουμε ανάγκη από την βοήθεια σου.

Δες κάποιες από τις εργασίες και ειδικότητες, αμειβόμενες πλήρους εργασίας, ή μερικής απασχόλησης, ή εθελοντικές, που έχουμε ανάγκη.

Χρησιμοποίησε τις δεξιότητες σου, για ένα καλό σκοπό, για εσένα και τους συνανθρώπους σου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Διέδωσε την προσπάθεια μας, στους φίλους σου και το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Ενημέρωσε για τους κινδύνους, που προέρχονται από τα αποτσίγαρα.

Πρόβαλε τους σκοπούς μας και την ιστοσελίδα μας.

Ακολούθησε μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γίνετε αρωγοί και συνοδοιπόροι στο έργο μας.